Zimní krémy za akční ceny

03.11.2014 00:08

Péče o pleť v zimě - Nabídka zimních krémů se slevou 20%

 
V zimním období míváme podstatně suší pokožku než v létě a je také třeba jí věnovat jinou péči. Hydratujte pleť i v zimě, vyberte však krém založený spíše na bázi oleje než vody. Olej vytváří ochrannou vrstvu, která udrží více vlhkosti. Krémy vhodné pro všechny typy pleti v zimním období, výborně chrání, hydratují a vyživují pleť. 
 

FY - HYDRA PROTECTIVE WINTER CREAM SPF20 -20%

Ochranný krém proti ztrátě vlhkosti pro zimní období s SPF-20
Objem: 50ml
Kód: 388
Cena:  1184 Kč
Popis přípravku

Vytváří na pokožce tenký ochranný povlak, který zabraňuje dehydrataci pokožky, a chrání před vlhkem a chladem.Zlepšuje obnovu epidermis a zajišťuje pokožce ochranu před nepříznivým vlivem UV záření a nízkých teplot. Speciální technologie zpracovaní ricinového oleje má unikatní regenerační vlastnosti (při popálení, odřeninách, jizvách), zá- roveň vytváří na pleti jemný, ale spolehlivý ochranný film, který chrání suchou, podrážděnou pleť od vysušení, a vyživuje ji.

FLUOROXYGEN+C INTENC DAY CREAM SPF40 -20%

Denní ochranný krém s SPF-40
Objem: 50ml
Kód: 745
Cena: 1176 Kč
Popis přípravku

Chrání pokožku s pigmentací před ničivým působením UV paprsků a tmavnutím pigmentu, brání fotostárnutí pokožky díky neutralizaci volných radikálů. Zlepšuje elasticitu pokožky, vyrovnává její tonus a zajišťuje optimální hydrataci.Krém obsahuje nové organické filtry, které dvojnásobně aktivněji (než konvenční filtry) absorbují UV záření, jsou vysoce odolné světlu, vodě a teplotě. Spojením vysokých ochranných vlastností a bezpečnosti nevyvolávají alergii a podráždění, jsou netoxické, nemají senzibilizační účinek, nevyvolávají fotodermatózu.

MUSE NOURISHING CREAM -20%

Výživný krém
Objem: 50ml
Cena:1192 Kč
Popis přípravku

Unikátní kombinace tohoto krému urychluje regenerační procesy v buňkách pleti. Předchází ničivým procesům glykace a oxidace. Díky vzácnému oleji z kakaovníku a extraktu z chrpy krém pleť vyživuje, zklidňuje a chrání. Inovační složení dodá pružnost a energii povadlé a unavené pleti.

SILK UPGRADE CREAM -20%

Regenerační krém
Objem: 50ml
Kód: 731
Cena: 1056 Kč
Popis přípravku

Inovační o antioxidanty obohacené složení krému (lipidy Bource morušového) umožňuje vyživovat, hydratovat a omlazovat pokožku, co jí ve výsledku dodává elasticitu a zdravý vzhled.

TRANS DERMAL CREAM WITH LIPOSOMES - VÍTĚZ OCENĚNÍ SHAPE OF BEAUTY AWARDS 2013

Transdermální krém s liposomy -  výživný krém

Objem: 60ml  Kód: 107 Cena: 580 Kč

Popis přípravku

Vitaminy A, E, C, F jsou významné antioxidanty, zpevňují cevní stěny a posilují obranyschopnost pleti, zlepšují turgor pleti, urychlují regenerační schopnost, aktivují látkovou výměnu. Aktivity krému je dosaženo díky liposomům, které obsahují bioaktivní látky, které se vpravují hluboko do kůže, kde se rozpadají a uvolňují. Přípravek má výrazné hojivé a regenerační vlastnosti (extrakt Aloe Vera a měsíčku). Intenzivně vyživuje, zjemňuje a chrání pleť (bambucký olej, extrakt mimózy). Při pravidelné aplikaci se pleť stává jemnou, pružnou, a sametovou.

NOVINKA!

MUSE SHIELDING DAY CREAM SPF 30

Přirozená ochrana, denní krém SPF30
Objem: 50ml
Cena: 1612 Kč.
 
Popis přípravku

Jedinečná formule krému dodá pleti spolehlivou ochranu a zajistí maximální hydrataci. Přípravek dobře vyživuje pokožku, jeho lehká konzistence zaručuje výborné vstřebání krému a příjemný pocit komfortu.