Výprodej Oxynergy Paris Zesvětlující a bělící sérum - White exception serum 30 ml 500,- (obýč.cena 1760,-)

30.10.2017 14:31

Výprodej za 500,- (obýč.cena je 1760,-)
expirace 1.2018. Tel. 775 045 246
Oxynergy Paris Zesvětlující a bělící sérum - White exception serum 30 ml

Zesvětlující a bělící sérum - White exception serum
Exkluzivní dvojgelová receptura v elegantním vakuovém balení. Díky své struktuře se při kontaktu s kůží snadno rozpouští a uvolňuje do kůže směs vysoce aktivních zesvětlujících látek, přírodní estery a skvaleny. Způsobuje „efekt polštářku“ a poskytuje pleti nejvyšší komfort a ochranu. Na úrovni aktivních látek je obohacen o faktor kyslíku, vektorizovaný fenylalanin, přírodní alfa-bisabolol a kompletní lipozomální systém zahrnující glutathion, arbutin, výtažky z řeřichy seté, vitamín C, E a F.
White exception sérum je unikátní produkt, neboť působí na zesvětlení pleti několika způsoby: neutralizuje reaktivní kyslíkové částice a znemožňuje jejich vázání na alfa-MSH, přírodní hormon stimulující kožní pigmentaci. Omezuje aktivitu a aktivaci tyrozinázy, enzymu zodpovědného za pigmentaci. Stimuluje obnovu svrchní části pokožky.
Výhody:- Zlepšuje buněčné dýchání, aktivitu a energii, detoxikuje pleť. Obnovuje pleť a dodává jí vyváženou výživu a hydrataci, neutralizuje volné radikály. Dodává pleti zářivý a rovnoměrný tón, redukuje proces tvorby pigmentu. Léčí poškození pleti slunečním zářením, zamezuje tvorbě tmavých skvrn, zjemňuje pleť.
Aktivní látky:- Faktor kyslíku, olivový olej, vektorizovaný fenylalanin, lipozomální systém (glutathion, arbutin, vitamin C, E a F, výtažky z řeřichy seté). Přírodní alfa-bisabolol.
Specifika receptury:- Zesvětlující sérum, technologie dvojgelu. Neobsahuje paraben, alkohol, parfemace, látky živočišného původu, barviva a silikon. Netestováno na zvířatech.
Použití: Aplikujte sérum na pečlivě vyčištěnou pleť a krk. Jemně vmasírujte konečky prstů. Používejte ráno a večer.
Tipy: Po aplikaci séra používejte White exception denní nebo White exception noční krém.
Typ pleti: Všechny typy pleti, zejména normální a fototyp 4-6.