ÚČINEK BOTOXU BEZ INJEKCÍ! Kůra Meder Beauty Science!

15.06.2012 09:01

ÚČINEK BOTOXU BEZ INJEKCÍ! Kůra Meder Beauty Science! Sleva 42 %  Platnost: od 1.06.2012 do 31.07.2012.

Konečně jsme se dočkali! Ošetření Meder Beauty Science (Švýcarsko) za nejlepší cenu v salone  Beauty Expert! Omlazující kúra s liftingovým účinkem jen za 1750 Kč! Program terapeutické neinvazivní korekce mimických vrásek je tu pro Vás! UŽ ŽÁDNÉ INJEKCE!

     Luxusní ošetření Meder Beauty Science (Švýcarsko)

Nyní uvádíme program terapeutické neinvazivní korekce mimických vrásek Meder Visage Anti Rides FX. Jedná se o alternativu injekční techniky pro ty, kteří se z nějakého důvodu nechtějí uchýlit k injekcím nebo mají na tyto injekce kontraindikace. Kromě toho tato technika umožňuje výrazně prodloužit účinek injekční terapie provedením zákroku na konci doby působení botulotoxinu.

Meder Visage Anti-Rides FX zahrnuje:

• hloubkové čištění pleti;
• antioxidační ošetření pleti;
• myorelaxační účinek;
• okluzi a hlubokou hydrataci;
• ochranu a zpevnění pleti.

Pro výrazný a dlouhodobý účinek kúry se doporučuje provézt 5 ošetření, a to jednou týdně. Liftingový účinek může po zákroku přetrvávat 10 - 12 hodin, což umožňuje provádět toto ošetření v předvečer očekávané významné akce. S každým ošetřením se účinek zvyšuje. Pro zachování dosaženého efektu je možné celou kúru opakovat 1 až 2 krát za rok. Ošetření je určené pro ženy a muže, kteří mají mimické vrásky a další známky související s věkovými změnami, je vhodné pro citlivou pleť.

Vice informace: www.intermedexp.com/download/letak_IMExpert-print_1.pdf