Sleva 35% na mezoterapii v listopadu

05.11.2013 13:21
  • Mezoterapie je velmi účinnou metodou při obnově, výživě a regeneraci kůže a podkoží. Aplikace látek aktivuje reparační procesy kůže. Mezoterapie zvyšuje cirkulaci krve a lymfy, výrazně využívá regeneračních schopností pokožky. Podněcuje tvorbu kolagenu a nových buněk. Výsledkem je vypnutá kůže, z níž zmizí i středně hluboké vrásky. Po absolvování kúry jsou výsledky dlouho zachovány.

    Výhodou je rychlost, malá bolestivost zákroku a vysoké množství vstřebaných látek. Efekt je viditelný okamžitě.

    Díky vývoji biochemického výzkumu je mezoterapie jako technika obohacena stále novými a účinnějšími terapeutickými látkami, které nám poskytují nečekané možnosti a výsledky v hydrataci, výživě, v možnosti namíchání koktejlů přímo na míru ošetřované pleti.

  • Aplikace biologicky aktivních látek přímo do kůže, kde problémy začínají
  • Podpora buněčného metabolismu
  • Vypnutí pleti i středně hlubokých vrásek
  • Výživa a zpevnění pokožky
  • Efekt je viditelný okamžitě, zákrok je málo bolestivý
  • Dlouhé zachování výsledků po absolvování kúry

INNO-TDS Firming – péče ke zpevnění pleti. Používá se při ochablosti a poškození pleti. Zpeňuje vlákna kolagenu. Viditelně zlepšuje tonus pokožky a zesiluje tloušťku aktivních vrstev dermy.

INNO-TDS Restructurer – prevence a terapie věkových změn, poškozené nebo ztenčené pokožky. . Toto sérum je určeno pro ochablou pleť, ale také na jizvy po akné.

INNO-TDS Antiaging – péče proti stárnutí a zvlhčení pleti. Sérum podporuje vlastní tvorbu fibroblastů, kolagenu, elastinu a keratinů, což vytváří účinek zpevnění povilené pleti.

INNO-TDS Vitamine komplex – léčebná péče o pleť a vlasy.  Obsahuje vitamíny,m inerály, aminokyseliny, nuklové kyseliny a koenzymy. Synergie těchto složek působí  jako silný antioxidant, napomáhá syntéze proteinů. Podporuje zpevnění pokožky a zabraňuje řídnutí vlasů.

INNO-TDS Kyselina hyaluronová – revitalizační péče. Sérum se užívá na suchou pleť a pleť poškozenou stárnutím. Kyselina hyaluronová poporuje tvorbu kolagenu a elastinu, neutralizuje oxidační procesy.

INNO-TDS Hair Loss Control – péče proti ztrátě vlasů a na podporu jejich růstu. Peptidy mědi zlepšují mikrocirkulaci a znemožňují tvorbu reduktázy 5 alfa, enzymu aktivujícího produkci DHT (dihydrotestosteronu), který odpovídá za státu vlasů. Sérum zvětšuje tloušťku vlasů a dodává potřebné nutriční doplňky pro jejich kořínky.  

 

Sleva 35% na mezoterapii  v listopadu 2013! 1 procedura za 1105 Kč.