Mezoterapie s dermapenem - frakční mezoterapie

06.12.2017 17:54

Mezoterapie je hloubkovym ošetřením, které mé klientky oblibili.
Mezoterapie je efektivní způsob, kterým lze dosáhnout omlazení a vypnutí pokožky na obličeji, krku a dekoltu, ke zmírnění jizev, celulitidy a strií.
Tato metoda potlačuje stárnuti pleti, ochabnutí, únavu, vznik hlubokych vrásek. Plet´je po aplikaci vyživena, regenerována, vypnuta a dosáhne podstatně mladšího vzhledu.Ideální ošetření pro náročnější zakaznice. Lepší cenu zaručuje permanentka! Více info: Ceník.

Mezoterapie pomocí dermapenu je metoda omlazení pokožky obličeje, krku, dekoltu a rukou pomocí mikro jehliček, které aplikují sérum, kyselinu hyaluronovou či jinou účinnou látku do pokožky. Kombinací této mikro jehličkové terapie a účinných látek, dochází k regeneraci, rozjasnění, vypnutí a omlazení pleti. Procedura efektivně startuje regeneraci a obnovu unavené pleti.
Pomocí dermapenu vpravujeme do hlubších vrstev kůže účinné látky či séra a zajistíme zlepšení elasticity pokožky díky remodelaci kolagenu a elastinu, omlazení a barevné sjednocení pleti, korekce vrásek a drobných rýh, regenerace pokožky po opalování, zmírnění pigmentací, korekce jizev, jizviček po akné, strií.Po ošetření je pleť mírně zarudlá.Kontraindikace: Poruchy srážlivosti krve, kovové implantáty v místě ošetření, infekční onemocnění, těhotenství, kojení.

 



Více zde: https://beauty-expert.webnode.cz/products/mikrojehlickova-mezoterapie/