MEZOTERAPIE POMOCÍ DERMAROLLERU! PŘÍPRAVTE TĚLO NA LETO!

06.03.2015 23:56

Mezoterapie pomocí dermarolleru  je inovační technika, která používá přístroj s mikrojehlami k stimulaci obnovení buněk. 

Сo to je dermaroller? Výrobek ve tvaru válce, na jehož pracovní ploše se nachází 560 tenkých mikrovýstupků o velikosti  0,5 mm, 1 mm,  zabezbečuje mikropoškození pokožky. Výsledkem je zánětlivá reakce pokožky, která spouští procesy neokolagenogeneze a zajištuje tím restrukturalizaci dermy. Mikrokanálky, které vznikají během působení rolleru umožňují lepší proniknutí sér a léků, zejména mezoterapeutických koktejlů nanášených na pokožku v průběhu procedury. Zvyšuje se tak účinnost a dopad kosmetických přípravků na pokožku. Zařízení je vybaveno mikrovýstupky, které vchází do pokožky v určitém úhlu a pohybem zařízení pronikají hlouběji, čímž se tvoří kanál pro dodávku živin. 

Výhody procedury jsou zřejmé: je pohodlná, časově nenáročná, odlišuje se velmi krátkou dobou rehabilitace, je účinnější než mnohé invazivní a nákladné programy. Období rehabilitace obvykle trvá několik dní. V průběhu rehabilitace pociťují klienti větší suchost (dehydrataci) pokožky, může přetrvávat mírné zarudnutí, značky microtraumy, hematomy. Tyto jevy jsou přechodné a nevyžadují žádnou zvláštní péči.

Terapie pomocí dermarollerů se doporučuje pro léčbu projevů foto- a chronostárnutí pokožky (snížení turgoru, deformace oválu, porušování reliéfu, prevence atrofické změny dermy) a korekci jizev různého původu (post-akné, strije). Navíc je tato metoda důležitou součástí komplexní terapie poruch pigmentace (melasma, chloasma, lentigo). Je také široce používána při korekci celulitidy a léčbě alopecie.

Jak to funguje?

Používáním rolleru se v pokožce vytváří drobné mikrokanálky, díky kterým se dostanou účinné látky z aplikovaného séra hluboko do kůže, a tím působí ve správných místech. Pokožka na mikroporanění téměř okamžitě reaguje tak, že se zahájí proces hojení a zvýší se tím produkce kolagenu a elastinu, které pleť viditelně omlazují a redukují nedostatky.

Jaká séra používáme?

Séra pro mezoterapii INNO-TDS /špičková kvalita/ od španělského výrobce INNOSEARCH.

·         INNO-TDS Restructurer –  poškozená nebo ztenčená pokožka,  na jizvy a strie.

·         INNO-TDS Vitamine komplex – léčebná péče o pleť a vlasy.  Obsahuje vitamíny, minerály, aminokyseliny, nuklové kyseliny a koenzymy. Synergie těchto složek působí  jako silný antioxidant, napomáhá syntéze proteinů. Podporuje zpevnění pokožky a zabraňuje řídnutí vlasů.

·         INNO-TDS Kyselina hyaluronová – revitalizační péče. Sérum se užívá na suchou pleť a pleť poškozenou stárnutím. Kyselina hyaluronová poporuje tvorbu kolagenu a elastinu, neutralizuje oxidační procesy.

·         INNO-TDS Hair Loss Control – péče proti ztrátě vlasů a na podporu jejich růstu. Peptidy mědi zlepšují mikrocirkulaci a znemožňují tvorbu reduktázy 5 alfa, enzymu aktivujícího produkci DHT (dihydrotestosteronu), který odpovídá za strátu vlasů. Sérum zvětšuje tloušťku vlasů a dodává potřebné nutriční doplňky pro jejich kořínky.

·         INNO-TDS Drainer, Anti -Cellulite  – péče proti celulitidě a proti zadržování vody. INNO-TDS Drainer je venotonickým roztokem s komplexem heterosidů, rutosidů, flavonoidů, esterů a fenolové kyseliny se silným lymfotrofickým účinkem, s účinkem chránícím cévy, který snižuje prostupnost kapilár a zvětšuje cévní odolnost a lymfatické odvodnění. Je užitečný při léčbě hydrolipodystrofie, protože pomáhá odstraňovat volné mastné kyseliny a glycerol, zrychluje lipolýzu.

Cena: na požádání.

Roller INNO-TDS /špičková kvalita/ od španělského výrobce INNOSEARCH:

- Kombinace dvou délek jehel  (jediný roller!)
- Může být sterilizovány v autoklávu.
- Ergonomicky tvarovaná rukojeť.
- Materiál jehly (SUS 304H) - vysoce kvalitní nerez ocel s vysokou pevností.

Změnit hlavu je potřeba po cca 8-10 ošetření, dle zony.

Cena: na požádáníSamostatně si můžete koupit vyměnitelné hlavy,  v balení 2 kusy, sterilní