Mezoterapie pomocí dermarolleru! Přípravte tělo na leto!

20.05.2014 12:18

 

Přípravky  jsou určeny k aplikaci pomocí rolleru. Je to inovační technika, která používá přístroj s mikrojehlami k stimulaci obnovení buněk. Při aplikaci se vytvářejí kanály, kterými účinné látky pronikají do hlubokých vrstev kůže a dostávají se k cílovým buňkám, na povrchu kůže vznikají mikroskopické otvory a spouštějí se procesy přirozeného hojení pomocí stimulace tvorby nového kolagenu. Přípravky mají jedinečnou kombinaci účinných látek, jež míří přesně na problém, který je léčen.

Roller INNO-TDS /špičková kvalita/ od Španělského výtobce INNOSEARCH:

- Kombinace dvou délek jehel  (jediný roller!)
- Může být sterilizovány v autoklávu.
- Ergonomicky tvarovaná rukojeť.
- Materiál jehly (SUS 304H) - vysoce kvalitní nerez ocel s vysokou pevností.

Cena: 1022 Kč.

Samostatně si můžete koupit vyměnitelné hlavy,  v balení 2 kusy, sterilní. Změnit hlavu je potřeba po cca 8-10 ošetření, dle zony.

Cena: 1375 Kc.

 

Co je potřeba?

1. Mezoroller (sterilní).

2. Ampule připravku, 5 ml ( 1 ampule postačí na 5 a více procedur, dle zvolené zóny).

Kam aplikovat?

  • Tělo:    STRIE, CELULITIDA, HUBNUTÍ ,JIZVY
  • Vlasy:    Stimuluje RŮST VLASŮ, léčba ALOPECIE / plešatění /

Jak to funguje?

Používáním rolleru se v pokožce vytváří drobné mikrokanálky, díky kterým se dostanou účinné látky z aplikovaného séra hluboko do kůže, a tím působí ve správných místech. Pokožka na mikroporanění téměř okamžitě reaguje tak,že se zahájí proces hojení a zvýší se tím produkce kolagenu a elastinu, které pleť viditelně omlazují a redukují nedostatky.

Jaká séra používáme?

Séra pro mezoterapii INNO-TDS /špičková kvalita/ od Španělského výtobce INNOSEARCH.

  • INNO-TDS Restructurer –  poškozená nebo ztenčená pokožka,  na jizvy a strie.
  • INNO-TDS Vitamine komplex – léčebná péče o pleť a vlasy.  Obsahuje vitamíny, minerály, aminokyseliny, nuklové kyseliny a koenzymy. Synergie těchto složek působí  jako silný antioxidant, napomáhá syntéze proteinů. Podporuje zpevnění pokožky a zabraňuje řídnutí vlasů.
  • INNO-TDS Kyselina hyaluronová – revitalizační péče. Sérum se užívá na suchou pleť a pleť poškozenou stárnutím. Kyselina hyaluronová poporuje tvorbu kolagenu a elastinu, neutralizuje oxidační procesy.
  • INNO-TDS Hair Loss Control – péče proti ztrátě vlasů a na podporu jejich růstu. Peptidy mědi zlepšují mikrocirkulaci a znemožňují tvorbu reduktázy 5 alfa, enzymu aktivujícího produkci DHT (dihydrotestosteronu), který odpovídá za státu vlasů. Sérum zvětšuje tloušťku vlasů a dodává potřebné nutriční doplňky pro jejich kořínky.

    CENY AMPULE: NA POŽÁDANÍ.

 

  • INNO-TDS Drainer, Anti -Cellulite  – péče proti celulitidě.
    LÉČBA PROTI CELULITIDĚ A PROTI ZADRŽOVÁNÍ VODY

    Drenáž INNO-TDS je venotonickým roztokem s komplexem heterosidů, rutosidů, flavonoidů, esterů a fenolové kyseliny se silným                   lymfotrofickým účinkem, s účinkem chránícím cévy, který snižuje prostupnost kapilár a zvětšuje cévní odolnost a lymfatické odvodnění. Je užitečný při léčbě hydrolipodystrofie, protože pomáhá odstraňovat volné mastné kyseliny a glycerol, zrychluje lipolýzu.