KRÉM NA OBLIČEJ - SPF 50. ZDRAVÉ OPALOVÁNÍ A PREVENCE FOTO-STÁRNUTÍ PLETI

24.06.2013 15:37

Abychom zabránili foto-stárnutí pleti, musíme udělat „maximum“ pro snížení aktivního působení slunce na pleť.Pod pojmem foto-stárnutí pleti rozumíme degenerativní procesy v pleti, které vznikají v důsledku aktivního a dlouhodobého působení UV záření.

Krém na obličej  s SPF 50, obsahuje vit. B5, A, E, F, řasy, green tea. 50 ml. Revoluční cena 110 Kč! Plati od 1.7. do 31.7.2013

Zajištuje pohlcování UV záření: chemické (organické) filtry– inovační, vysoce účinné a nedráždivé absorbenty UV záření.

****************

FÁZE STAROSTLIVOSTI O PLEŤ V OBDOBÍ UV ZÁŘENÍ:

1. bariéra nebo pohlcování UV záření: krém s SPF je potřeba použivat každe rano.

2. antioxidanty: zvyšují kožní imunitu a posilují odolnost pleti, stimulují syntézu kvalitního kolagenu.

3. maximální hydratace: přírodní hydratační a zklidňující složky, které nejen pečují o pleť, ale zároveň zabraňují ztrátě vlhkosti, vzniku popálenin, zánětlivých procesů a předčasnému stárnutí.

*************

TIPY!

Tonizace a hydratace:

FRESH ACTIVE ROSE WATER, 100 ML – vhodné na suchou pleť.

Cena 335 Kč

Přípravek lze použít jako tonikum i jako sprej na osvěžení make-upu. Příjemně hydratuje a osvěžuje unavenou pleť. Obsahuje esenciální olej z damašské růže (získaný metodou saturace), výtažek z čínského čajovníku, plodů hroznového vína.

nebo 

FRESH ACTIVE CITRUS WATER, 100ML – pro mastnou a  smíšenou pleť.

Cena 335 Kč

Přípravek lze použit jako sprej na osvěžení make-upu i jako tonikum. Příjemně hydratuje a osvěžuje unavenou pleť.Díky výtažku z čínského čajovníku, plodů hroznového vína, oleje z kůry citronu a kyseliny hyaluronové má zvlhčující, zklidňující a chladivé vlastnosti.

+

REGENERAČNÍ HYDRATAČNÍ SÉRUM THERASKIN + HA PRO VŠECHNY TYPY PLETI, 30ml. Cena 890 Kč

Zdroj hydratace pro Vaši pleť. THERASKIN – klasické hydratační sérum-bestseller, které je na mezinárodním trhu přes 25 let, je teď pro optimální výsledek vylepšené novými aktivními látkami. Unikátní microkapsle kyseliny hyaluronové získané na základě patentované technologie pronikají hluboko do pokožky, kde postupně uvolňují kyselinu hyaluronovou pro dosažení dlouhodobého efektu hydratace a viditelného omlazení pleti. Sérum je obohacené o vzácný výtažek z kůry hedvábného perského akátu, který zabraňuje efektu glykace (navázání molekuly cukru - např. glukózy na jinou molekulu), který způsobuje deformaci kolagenových vláken (jedna z příčin vzniku vrásek a viditelných následků únavy) a zároveň osvěžuje pokožku. Výsledky aplikace: - Viditelné omlazení pokožky již během jedné hodiny - Zpevnění pokožky a vyrovnání vrásek – efekt obdobný injekcím - Ochrana pokožky před ztrátou vlhkosti (hydratovaná, svěží pleť) Sérum Theraskin oživuje a obnovuje texturu pleti, navrací mladý a zářivý vzhled. Má jemnou konzistenci, lehce se nanáší a rychle se vstřebává, vyrovnává hladinu vlhkosti a zabraňuje procesu stárnutí pleti. Neobsahuje parabeny a je vhodné pro všechny typy pleti.Na pokožku obličeje a krku naneste 3–5 kapek séra – během dne pod krém s ochranným faktorem proti UV záření, přes noc pod výživný krém.

nebo 

UNSTRESS TOTAL SERENITY SERUM, 30 ML. Cena 1620 Kč

Díky nanomolekulární hmotnosti aktivních ingrediencí toto sérum s jemným probiotickým působením proniká hluboko do pleti. Účinně posiluje přirozenou ochranu buněk včetně buněčné DNA, protože aktivně působí na buněčné úrovni. Obsahuje super-antioxidant pycnogenol - silný stabilizátor kolagenu, který mimo jiné posiluje strukturu buněk, zabraňuje nedostatku vápníku a uzdravuje buňku zevnitř. Silné spojení extraktu mořských řas, hluboko pronikajících peptidů, antioxidantů, koncentrátu kyseliny hyaluronové a NMF(přirozený hydratační faktor) zlepšuje obranyschopnost kožních buněk vůči nepříznivému vlivu stresu a UV záření. Sérum lze aplikovat pod noční i denní krém.