AKCE - SLEVA NA MEZOTERAPIE ANTI-CELULITIDA

13.06.2012 15:13

REVOLUČNÍ TERAPIE CELULITIDY- mezoterapie pomocí dermarolleru!

OKAMŽITÉ výsledky - klinicky ověřeno!

Cena za 4 sezení 2800 Kč (1 procedura za užasných 700 Kč), místo 8000 Kč (původní cena 1 procedura 2000 Kč)

Nejšetrnější a nejúčinnější způsob odstranění pomerančové kůže a modelování postavy. Minimální bolest a maximální výsledky!!

Expresní kúra má obsahovat aspoň 3-4 sezení, menší počet na celulitidu nezabere! Vzhled pokožky se zlepší ihned! Provadí se 1 sezení týdně po dobu 1 měsíce.

Č.ošetření

Přípravěk

účinek

Cena 1 procedury po sleve

1

INNO-TDS Drainer

drenáž

700

2

INNO-TDS Anti-cellulite

Lipolýza, cévy

700

3

INNO-TDS Drainer

drenáž

700

4

INNO-TDS Anti-cellulite

Lipolýza

700

 

Сo to je dermaroller? Výrobek ve tvaru válce, na jehož pracovní ploše se nachází 560 tenkých mikrovystupků o velikosti  0,5 mm, 1 mm,  zabezbečuje mikropoškození pokožky. Výsledkem je zánětlivá reakce pokožky, která spouští procesy neokolagenogeneze a zajištuje tím restrukturalizaci dermy. Mikrokanálky, které vznikají během působení rolleru umožňují lepší proniknutí sér a léků, zejména mezoterapeutických koktejlů nanášených na pokožku v průběhu procedury. Zvyšuje se tak účinnost a dopad kosmetických přípravků na pokožku. Zařízení je vybaveno mikrovýstupky, které vchází do pokožky v určitém úhlu a pohybem zařízení pronikají hlouběji, čímž se tvoří kanál pro dodávku živin.

VÝHODY

Výhody procedury jsou zřejmé: je pohodlná pro pacienta, časově nenáročná , odlišuje se velmi krátkou dobou rehabilitace, je účinnější než mnohé invazivní a nákladné programy.  Jelikož v současné době probíhá procedura v šetrnějším režimu (používájí se výstupky o délce až 1,5 mm),je pro pacienty téměř bezbolestná, s kratkým obdobím rehabilitace a velmi nízkým výskytem komplikací. Období rehabilitace obvykle trvá několik dní. V průběhu rehabilitace pociťují pacienti větší suchost (dehydrataci) pokožky, může přetrvávat mírné zarudnutí , značky microtraumy, hematomy. Tyto jevy jsou přechodné a nevyžadují žádnou zvláštní péči.

APLIKACE

Terapie pomocí dermarollerů Innosearch se doporučuje pro léčbu projevů foto- a chronostárnutí pokožky (snížení turgoru, deformace oválu, porušování reliéfu, prevence atrofické změny dermy) a korekci jizev různého původu (post-akné, strije). Navíc je tato metoda důležitou součástí komplexní terapie poruch pigmentace (melasma, chloasma, lentigo). Je také široce používána při korekci celulitidy a léčbě alopecie.

Platnost akce od 14.6 do 1.8.2012. Je potřeba objednat se předem na tel.č. 776 646 242